Telefonsko naročanje na 031-647-815

Terapije

Izvajamo različne vrste terapij in posegov, med katerimi posebej izpostavljamo terapijo z udarnimi valovi (EWTS), ki predstavlja eno najsodobnejših terapij pri zdravljenju različnih težav mišično-skeletnega sistema (težave z ahilovo tetivo, teniškim komolcem, ramenom in podobnih stanj). Ravno tako v naši ponudbi najdete fizioterapevtsko obravnavo in kineziotaping terapijo.

Terapija z udarnimi valovi

Terapija z mehanskimi pulzi proizvedenimi s pomočjo elektromagneta, ki povzročijo neovaskularizacijo in regeneracijo tkiv, odstranjevanje/mehčanje kalcinacij, kontraktur sklepov in zmanjševanje mišičnega tonusa. Primeren je za terapijo površinskih in globokih miofascialnih prožilnih točk, ter vseh vrst entezopatij.

Fizioterapevtska obravnava

Fizioterapevtska obravnava

V ambulanti Genus vam poleg diagnostike nudimo fizioterapevtsko obravnavo akutnih in kroničnih bolečinskih stanj, športnih poškodb, poškodb mišic in vezi ter rehabilitacijo po operacijah mišično-skeletnega sistema in pozno rehabilitacijo športnikov.

Kineziotaping terapija

Funkcijsko zdravljenje z lepljenjem posebnih trakov pri težavah z gibali, ob bolečinah v sklepih, mišicah, tetivah, sindromu zapestnega kanala, trdem vratu,…

p

Športna ambulanta

Nudimo pomoč športnim delavcem in športnikom pri izvedbi diagnostike (UZ, MRI), terapije (konzervativne in operativne), rehabilitacije in preventive pred poškodbami ter snovanju in izvedbi kondicijskih treningov, oblikujemo programe pozne rehabilitacije, izvajamo demonstracijske treninge.