Telefonsko naročanje na 031-647-815

Specialistični pregledi in svetovanja

Specialistične preglede izvajajo fiziater, ortoped, dermatolog in kardiolog. Svetujejo ustrezno terapijo in ev. potrebno dodatno diagnostiko. Ultrazvočna diagnostika se lahko razširi s klinično preiskavo.

Fiziatrična ambulanta

Fiziatrična ambulanta poteka lahko samostojno ali v sklopu ultrazvočne diagnostike oz. na podlagi predhodno opravljenih preiskav in pregledov.

Kardiološka ambulanta

Poteka v sklopu diagnostike (klinične in ultrazvočne) bolezni srca in ožilja.

Radiološka ambulanta

Radiolog izvaja UZ diagnostiko odraslih in otrok. Svetuje o ev. potrebni dodatni ali drugačni diagnostiki ali terapiji.

Ambulanta kirurga plastika

Specialist plastične in estetske kirurgije izvajanja male kirurške posege in blokade, odvzame vzorce za ev. potrebno patohistološko preiskavo. Vzorce pošiljamo na ljubljanski patohistološki inštitut in po prejetju rezultatov pacienta obvestimo  o izvidu.

Dermatološka ambulanta

Na podlagi pogovora  in pregleda dermatovenerolog predpiše ali priporoči potrebne ukrepe in zdravljenje. Izvaja krioterapijo bradavic.

Ortopedska ambulanta

Ortoped je izurjen artroskopist, ki operira v Ljubljani ali na Golniku. Pacienti lahko pridejo na pregled ali posvet ter na operativni poseg rame, komolca in kolena v zelo kratkem času.

p

Sodno medicinsko izvedenstvo

Dodaten sklop storitev, ki jih nudimo, so tudi medicinska izvedenska mnenja. Izvedenska mnenja izdeluje dr. Martina Bregar, ki ima licenco za sodno medicinsko izvedenstvo za področje fizikalne in medicinske rehabilitacije