Ambulanta Genus

Ambulanta specialističnih zdravstvenih storitev za osebe s poškodbami in obolenji gibal, trebušnih organov, srca in ožilja ter oseb z revmatskimi in dermatološkimi obolenji.

Ambulanta Genus je samoplačniška ambulanta s ponudbo specialističnih zdravstvenih storitev in fizioterapevtskih storitev. V ambulanti izvajamo ultrazvočne diagnostične preglede celega telesa brez čakalne dobe. Glavnino ultrazvočne diagnostike izvajamo zdravniki specialisti področij gibal, trebuha ter srca in ožilja, zato izvedemo še klinično diagnostiko in svetujemo ustrezno zdravljenje in dodatne preiskave. Zdravimo z udarnimi globinskimi valovi (ESWT, RSWT, V-ACTOR), kineziotapingom, malimi medicinskimi posegi. Izvajamo zahtevnejše oblike kineziterapije (medicinsko vadbo) in aparaturno fizikalno terapijo. Obravnavamo športnike vseh starosti in kakovostnih kategorij. Izposojamo aparate za fizikalno terapijo. Izdelujemo sodna medicinska izvedenska mnenja za področje fizikalne in medicinske rehabilitacije.

Plačilo naših storitev je možno tudi preko zavarovanja pri zavarovalnicah Adriatic Slovenica d.d., Zavarovalnice Sava d.d. in Zavarovalnica Triglav d.d.

Ambulanta Genus d.o.o.
Seidlova cesta 44
8000 Novo mesto
Tel.: 031 647 815
E-pošta: martina.bregar@t-2.net
Davčna številka: 88652980
Matična številka: 8476101000
IBAN: SI56 0438 5000 3573 956
SWIFT coda: KBMASI2X

Kontakt

4 + 1 =

Kje smo

Ambulanta Genus

Ambulanta Genus Martina Bregar s.p. Seidlova 44 8000 Novo mesto Tel.: 031 – 647 815 E-pošta: info@ambulantagenus.si

Ekipa

 

mag. Martina Bregar, dr.med.

specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine

Ambulanto Genus vodi mag. Martina Bregar, dr.med., specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine – klinični pregled in meritve, izvid z diagnozo in mnenjem za terapijo, oblikovanje rehabilitacijskih programov in svetovanje na naslednjih strokovnih področjih:

  • revmatska obolenja
  • poškodbe splošno,  športne poškodbe
  • preventiva pri motnjah gibal v rastni dobi
  • nevrološke motnje
  • bolezni starostnikov

Ekipo sestavljajo še:

  • specialist internist, kardiolog – kardiološko svetovanje
  • specialist radiolog – radiološka ambulanta
  • specialist za plastično rekonstrukcijo in estetsko kirurgijo
  • specialistka za dermatovenerologijo – dermatološka ambulanta