Telefonsko naročanje na 031-647-815

Izposoja aparatov

Naučimo vas rokovati z aparati za fizikalno terapijo in vam aparat izposodimo, tako, da si terapijo lahko izvajate sami doma (TENS, protibolečinska elektroterapija, ultrazvok, laser, magnet..). Za izposojo so na voljo tudi različni pripomočki kot npr. zaščitna športna maska za obraz, kolenska opornica, …

Medio Laser Combi

Oddaja lasersko svetlobo iz spektra vidne in nevidne rdeče svetlobe. Valovna dolžina sonde je 904 nm, spada med nevidni spekter rdeče svetlobe. Nosilna frekvenca pulznega sevanja je 6400 Hz in omogoča dostavo večje energije, globlje in hitrejše od vsake sonde, in zagotavlja potrebno energija za terapijo globlje ležečega tkiva.

8 EUR / dan

Medio Multisono

Aparat, ki nudi številne terapevtske možnosti: elektrodiagnostiko, elektroterapijo, ultrazvočno terapijo s frekvenco 1 MHz ali 3 MHz, kombinacijo elektro in ultrazvočne terapije ter izbiro terapije glede na diagnostiko.

8 EUR / dan

Medio Pulsar

Aparat z nizko-frekvenčnim pulznim magnetnim poljem. Dva kanala omogočata priključitev dveh parov magnetnih aplikatorjev. Zaradi svoje velikosti in teže je lahko prenesljiv in primeren za delo na terenu kot tudi za delo na domu.

8 EUR / dan

Green Press 8

Aparat GREEN PRESS 8 je zasnovan po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Aparat nudi sedem stalnih programov, ki nudijo uporabniku optimalno terapijo celulita. 14 lastnih programov pa lahko uporabnik sestavi glede na izkušnje ali potrebe.

8 EUR / dan

p

Zaščitni in terapevtski pripomočki

Svetujemo tudi pri uporabi zaščitnih in terapevtskih pripomočkov kot so zaščitna maska, opornica za koleno, komolec ali gleženj. Ob vsaki izposoji vam temeljito prikažemo pravilen način uporabe in namestitve.